Διατροφή Συνταγές

Αλμυρό σνακ από ρεβύθια με 2 τρόπους υλοποίησης

Υλικά:

  • 250 γρ ρεβύθια ξερά (500 μουλιασμένα)
  • 12 γρ αλάτι
  • 20 γρ αποξηραμένο κρεμμύδι
  • 20 γρ ελαιόλαδο

Εκτέλεση:

  1. Μουλιάζουμε τα ρεβύθια για 12 ώρες και τα ξεπλένουμε
  2. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς και στρώνουμε λαδόκολλα στη λαμαρίνα του φούρνου
  3. Στεγνώνουμε καλά με χαρτί κουζίνας τα ρεβύθια και τα τοποθετούμε σ’ ένα μπολ. Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε καλά
  4. Κατά διαστήματα, περίπου ανά 15 – 20 λεπτά, ανοίγουμε το φούρνο και ανακατεύουμε

Πηγή: healthy-and-delicious-recipes.blogspot.gr

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial