Υλικά:
- 250 γρ ρεβύθια ξερά (500 μουλιασμένα)
- 12 γρ αλάτι
- 20 γρ αποξηραμένο κρεμμύδι
- 20 γρ ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
- Μουλιάζουμε τα ρεβύθια για 12 ώρες και τα ξεπλένουμε
- Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς και στρώνουμε λαδόκολλα στη λαμαρίνα του φούρνου
- Στεγνώνουμε καλά με χαρτί κουζίνας τα ρεβύθια και τα τοποθετούμε σ’ ένα μπολ. Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε καλά
- Κατά διαστήματα, περίπου ανά 15 – 20 λεπτά, ανοίγουμε το φούρνο και ανακατεύουμε
Πηγή: healthy-and-delicious-recipes.blogspot.gr