Μερίδες: 2
Υλικά:
- 1 κρεμμύδι
- 1 σκελίδα σκόρδου
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- 350 γρ. Μοσχάρι
- 1 κ.γλ. νιφάδες κόκκινου πιπεριού
- ½ κ.γλ. σπόρους κίμινου
- 1 κ.γλ. πιπέρι καγιέν
- Αλάτι
- 4 φύλλα μαρουλιού
- 4 κ.γλ. μεξικάνικη σάλτσα
- Χυμός από ½ λεμόνι
Οδηγίες
- Κόψε σε κύβους το κρεμμύδι. Σόταρε το ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και έπειτα πρόσθεσε το σκόρδο.
- Πρόσθέσε το μοσχάρι και μαγείρεψε το μέχρι να γίνει καφέ. Ανακάτεψε τα μπαχαρικά.
- Ξέπλυνε το μαρούλι. Γέμισε τα φύλλα μαρουλιού με το βοδινό κρέας και πρόσθεσε την μεξικάνικη σάλτσα στην κορυφή. Ρίξε λίγο χυμό λεμονιού πάνω από τα
Ανά μερίδα:
Θερμίδες: 420 θερμίδες, Υδατάνθρακες: 7 γραμμάρια, Πρωτεΐνη: 33 γραμμάρια, Λίπος: 36 γραμμάρια
Πηγή: runtastic.com
Επιμέλεια: Μαρία Μεντζέλου, Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, πτυχιούχος του Τμήματος Επιστήμης Διατροφής και Διαιτολογίας του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, Τηλ. 6984515475, email: maria.mentzelou@hotmail.com