|
|
|
28 Ιαν 15
Τα superfoods των Αρχαίων Ελλήνων
|
Μια νέα έρευνα βασισμένη στην μελέτη των κειμένων των αρχαίων Ελλήνων γιατρών υποστηρίζει ότι η μεσογειακή διατροφή εφευρέθηκε ως μέσο θεραπείας από τους αρχαίους Eλληνες θεραπευτές.
|
|
27 Ιαν 15
Τα επτά πρωινά ποτά της αποτοξίνωσης
|
Σε βοηθούν να αποβάλλεις κιλά και λίπος με τον πιο υγιεινό τρόπο και... απομακρύνουν τις βλαβερές τοξίνες και τα χημικά που συσσωρεύονται στον οργανισμό. Γι' αυτό πρέπει να πίνεις αποτοξινωτικά ποτά!
|
|
26 Ιαν 15
Γιατί η επιστήμη υποκλίνεται στο λάχανο
|
Υπάρχει μια συγκεκριμένη χημική ουσία που την βρίσκουμε σε μεγάλες συγκεντρώσεις σε ένα λαχανικό, η οποία, σύμφωνα με τους επιστήμονες όχι μόνο βελτιώνει την αποτελεσματικότητα της χημειοθεραπείας σε άτομα που έχουν ήδη καρκίνο, αλλά προστατεύει και από την εκδήλωση της νόσου σε υγιή άτομα.
|
|
25 Ιαν 15
Γιατί το στομάχι μας γουργουρίζει;
|
Πολλές φορές νομίζουμε ότι το έντερο κάνει θόρυβο επειδή έχει αδειάσει και το εκλαμβάνουμε ως αίσθημα πείνας. Αυτό δεν σημαίνει ότι χρειαζόμαστε τροφή. Επίσης πολλοί άνθρωποι γουργουρίζουν αμέσως μετά το γεύμα.
|
|
24 Ιαν 15
10 περίεργα φρούτα και λαχανικά που δεν έχετε ξανακούσει
|
Από τη μία υπάρχουν τα κλασικά και οικεία: μήλο, αχλάδι, μπανάνα, μαρούλι, λάχανο, μπρόκολο… Τι θα λέγατε, όμως, να ρίχναμε μια ματιά σε φρούτα και λαχανικά που πιθανόν να μην έχουν περάσει ποτέ την πόρτα της κουζίνας μας;
|
|
23 Ιαν 15
Είμαστε ό,τι τρώμε ή το φαγητό μάς έκανε αυτό που είμαστε;
|
Η Julia Child, από τις πρωτοπόρους chef της ιστορίας, εμφανίστηκε σε μια τηλεοπτική εκπομπή περίπου 50 χρόνια πριν για να παρουσιάσει το βιβλίο μαγειρικής της. Χωρίς να το καταλάβει, η εμφάνιση αυτή έγινε η αιτία για την ενασχόληση μιας τεράστιας μερίδας του κοινού με το θαυμαστό κόσμο του φαγητού!
|
|
22 Ιαν 15
«Υπερτροφές» και σπάνια «εξωτικά & υγιεινά» προϊόντα… Μήπως υπερβάλουμε λίγο?
Επιμέλεια: Κώστας Παλάντζας |
Σπιρουλίνα, ιπποφαές, γκότζι μπέρι, τζίνσεγκ, γκουαράνα, και δεκάδες, ή μάλλον εκατοντάδες ακόμη προϊόντα που υπόσχονται θαύματα, και που αρκετά από αυτά τα πρωτομαθαίνουμε όταν τα δούμε στο ράφι ενός καταστήματος. Πολλές είναι και οι διαφημίσεις που γίνονται για αυτά, που παρουσιάζονται ως αναντικατάστατα.
|
|
20 Ιαν 15
Πώς οι φυτικές ίνες προστατεύουν τον οργανισμό
|
Οι άνθρωποι που ακολουθούν διατροφή υψηλής περιεκτικότητας σε φυτικές ίνες, έχουν λιγότερες πιθανότητες να πεθάνουν από οποιαδήποτε αιτία, σύμφωνα με όσα υποστηρίζει μια νέα έρευνα που έγινε σε σχεδόν ένα εκατομμύριο ανθρώπους.
|
|
19 Ιαν 15
Ο ρόλος της μαστίχας Χίου στην υγεία
|
Η μαστίχα, εκτός από την ωραία φυσική της γεύση και φρεσκάδα που αποδίδει, έχει σημαντικά αποτελέσματα στην προστασία και στη διατήρηση της υγείας μας, μέσω ποικίλων επιδράσεων στον οργανισμό μας.
|
|
19 Ιαν 15
Έξι λόγοι για να τρώτε περισσότερα φασόλια
|
Σύμμαχος για την υγεία σας.Αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της λεγόμενης μεσογειακής διατροφής και όλοι γνωρίζουν ότι πρέπει να τα καταναλώνουν για λόγους υγείας.
|
|
βλέπετε 331 έως 345 από 898
|
|
|
|