Athens Marathon EXPO
Αρχική Γυμναστική Διατροφή Υγεία Lifestyle Βίντεο Events Επικοινωνία
RunningNews.gr - Τα παντα για το τρέξιμο No Pain Just Gain

28 Φεβ 14
Με ποιους τρόπους ωφελεί τον οργανισμό μας το γάλα;
Το γάλα είναι επίσης σημαντικό για την ανάπτυξη των μυών. Αυτό οφείλεται στην πρωτεΐνη που βρίσκεται στο γάλα. Πολλοί αθλητές πίνουν γάλα μετά από μια προπόνηση, αφού παρέχει τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για να ανακάμψει το σώμα.
27 Φεβ 14
Οι σταφίδες προστατεύουν τα κύτταρά μας από τη γήρανση και τις ασθένειες
Η αντιοξειδωτική ικανότητα των τροφίμων είναι ευθέως ανάλογη με την περιεκτικότητά τους σε φαινόλες, με τις σταφίδες να κατατάσσονται αναφορικά με το φαινολικό περιεχόμενό τους στην ίδια θέση με τα δαμάσκηνα και τα βερίκοκα. Οι φλαβονόλες, οι οποίες αποτελούν την κύρια κατηγορία από τις περιεχόμενες στις σταφίδες φαινόλες, δεν φαίνεται να επηρεάζονται σημαντικά από τη διαδικασία ξήρανσης.
26 Φεβ 14
Πόσα αυγά μπορούμε να τρώμε χωρίς να βλάπτουμε την υγεία μας;
Είναι πλούσια σε πρωτεΐνη και βιταμίνες, αλλά επίσης συχνά συνδέονται με ανεπιθύμητες ενέργειες, όπως η υψηλή χοληστερόλη και ο διαβήτης. Ωστόσο, νεότερες έρευνες δείχνουν ότι η μέτρια κατανάλωση αυγών, μπορεί να είναι ασφαλής, ακόμη
26 Φεβ 14
Εσύ το ήξερες πως τα ακτινίδια είναι Νο1 τροφή-ασπίδα για τους πνεύμονες;
Είναι εξαιρετική πηγή βιταμινών C, D, B6, B12, K, ψευδαργύρου και φυτικών ινών και ενισχύουν στο μέγιστο το ανοσοποιητικό σύστημα.Μία πρόσφατη έρευνα από την Ιταλία που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό περιοδικό Thorax
25 Φεβ 14
7 τροφές που κακώς θεωρούνται απαγορευμένες
Μπορεί σε κάποιες τροφές να έχει «βγει το όνομα» και η κακή τους φήμη να μας αποτρέπει από το να τις καταναλώσουμε, αν όμως το ψάξουμε καλύτερα θα δούμε ότι τελικά μπορούν να μας ωφελήσουν. Μήπως ήρθε η ώρα να αποκαταστήσουμε το όνομά τους;
24 Φεβ 14
7 λόγοι για να τρώμε ηλιόσπορους καθημερινά
Οι ηλιόσποροι αποτελούν ένα υγιεινό και απολαυστικό σνακ για μικρούς και μεγάλους και μπορεί εύκολα να ενταχθούν στην καθημερινή μας διατροφή με διάφορους τρόπους.
23 Φεβ 14
8 σημαντικοί λόγοι για να τρώμε τροφές που έχουν υποστεί ζύμωση
Η ζύμωση είναι μια απλή και φυσική διαδικασία που χρησιμοποιείται εδώ και χρόνια από πολλούς αρχαίους πολιτισμούς για τη διατήρηση των τροφίμων, ενώ παράλληλα προωθεί  την καλή πέψη και βελτιώνει την υγεία.

22 Φεβ 14
Τρόφιμα, σωματική δραστηριότητα και καρκίνος
Λαμβάνοντας υπόψη έρευνες υψηλής ποιότητας και την άποψη των πιο ειδικών επιστημόνων διεθνώς, η αναφορά αυτή, η οποία δημοσιεύτηκε με τη συνεργασία του Παγκόσμιου Ιδρύματος για την Έρευνα στον Καρκίνο (World Cancer Research Fund, WCRF) και του Αμερικάνικου Ινστιτούτου για την Έρευνα στον Καρκίνο
21 Φεβ 14
5 τροφές χειρότερες από το λευκό ψωμί

Πέρα από το γεγονός ότι είναι μία από τις πιο επεξεργασμένες τροφές που υπάρχουν δημιουργεί και εθισμό.
Δες, όμως, ποιες είναι οι 5 τροφές που λέγεται πως είναιχειρότερες ακόμα και από το λευκό ψωμί..

21 Φεβ 14
Οι μαγικές ιδιότητες του μελιού: 7 πράγματα που δεν ξέρατε ότι μπορεί να κάνει

Το μέλι είναι σίγουρα πολύτιμο στην καθημερινότητα μας, αφού χρησιμοποιείται όχι μόνο στη μαγειρική και τα γλυκά, αλλά αποτελεί τη βάση για ενδιαφέρουσες ιατρικές θεραπείες.

20 Φεβ 14
Ποια superfoods μπορούν να αλλάξουν την εικόνα του σώματός μας;
Όλγα Τσαγκαράκη
Πριν απαντήσουμε σε αυτό το ερώτημα θα πρέπει να εξετάσουμε τον ορισμό του        superfoods  ή αλλιώς "υπερ τρόφιμα". Οι superfoods τροφές άτυπα αναφέρονται σε τροφές που εμπερικλείουν μέσα τους σε μικρή ποσότητα πολλά θρεπτικά συστατικά πλήθος ευεργετικών ουσιών που ο ανθρώπινος οργανισμός μπορεί να απορροφήσει και να αξιοποιήσει
20 Φεβ 14
Οι Τροφές που Κόβουν την Όρεξη Φυσικά και Ακίνδυνα

Υπάρχουν αρκετά συμπληρώματα που βοηθούν σε αυτό αλλά εμείς επιμένουμε "φυσικά" και προτείνουμε τις παρακάτω τροφές που αξίζει να δοκιμάσετε, μιας και έχουν εξαιρετικά αποτελέσματα στο να κόβουν την όρεξη.

18 Φεβ 14
ΤΡΩΜΕ…ΚΑΡΚΙΝΟ! Ποιά τρόφιμα να αποφεύγετε.
Σύμφωνα με μελέτες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) και του Διεθνούς Ινστιτούτου Καρκίνου οι αιτίες που προκαλούν καρκίνο είναι περίπου γνωστές…30% οφείλεται στο κάπνισμα, 33% στα τρόφιμα, 5% στην κληρονομικότητα και το υπόλοιπο 32% στις ακτινοβολίες, τους ιούς και τις ορμόνες. Στα τρόφιμα οφείλεται το 1/3 των καρκίνων του πεπτικού συστήματος. Μερικές απο τις ουσίες που προστίθενται στα τρόφιμα
18 Φεβ 14
Τελικά κρέας με πατάτα ή ρύζι συνδυάζονται;
Δεν είναι λίγοι εκείνοι που από κάπου έχουν ακούσει ότι ίσως το μεγαλύτερο λάθος που μπορεί να κάνεις κάποιος στη διατροφή του, ιδιαιτέρως αν προσπαθεί να χάσει κιλά, είναι να συνδυάσει κάποια πρωτεΐνη, όπως κρέας ή κοτόπουλο, με άμυλο, όπως ρύζι, πατάτες, μακαρόνια κ.α.
18 Φεβ 14
Τσάι: Μαύρο ή πράσινο;
Παρόλο λοιπόν που μαύρο και πράσινο τσάι, έχουν σχεδόν το ίδιο ποσοστό αντιοξειδωτικών ουσιών που καλούνται πολυφαινόλες, αυτές οι πολυφαινόλες διαφέρουν μεταξύ τους ως προς τη σύσταση, μιας και το
βλέπετε 706 έως 720 από 898
Σελίδα:  πρώτη σελίδα |  43 |  44 |  45 |  46 |  47 |  48 |  49 |  50 |  51 |  52 |  53 |  τελευταία σελίδα
Nutrinews


Events

www.FitnessPulse.gr - Ο παλμός του fitness χτυπάει εδώ - Γυμναστική, Διατροφή, Υγεία, Lifestyle
Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε σχετικο με fitness στο info [at] fitnesspulse [dot] gr

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - trinews.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News