|
|
|
23 Δεκ 14
Το μέλι και οι ιδιότητες του
|
Το μέλι είναι ένα φυσικό συστατικό που χρησιμοποιείται για την γλυκύτητά του, την ενέργεια και τα δυνητικά του οφέλη στην υγεία. Υπάρχουν εκατοντάδες διαφορετικοί τύποι μελιού, όπως από τριφύλλι, ακακία ή από manuka, ανάλογα με τη βοτανική του προέλευση. Το άρθρο αυτό διερευνά τον τρόπο παραγωγής του
|
|
22 Δεκ 14
Πώς η καφεΐνη συνδέεται με πιο λεπτή μέση
|
Τρεις κούπες καφέ ή τσάι την ημέρα μειώνουν τον κίνδυνο εμφάνισης διαβήτη, όπως υποστηρίζει μια έρευνα που έγινε σε σχεδόν 9.000 ανθρώπους. Επιπλέον, η τακτική κατανάλωση καφεΐνης (μέσα από ροφήματα όπως ο καφές και το τσάι) συνδέεται και με…
|
|
13 Δεκ 14
Ποιες τροφές πρέπει να τρώτε κάθε μέρα;
|
Τρώγοντας τις παρακάτω συγκεκριμένες τροφές καθημερινά, θα διαπιστώσετε ότι πολλά από τα καθημερινά σας προβλήματα δεν οφείλονταν τελικά στο άγχος, αλλά στις κακές διατροφικές επιλογές.
|
|
08 Δεκ 14
Το ρόφημα αμυγδάλου και τα θρεπτικά του συστατικά
|
Το ρόφημα αμυγδάλου, για όσους δεν το γνωρίζετε, είναι ένα κρεμώδες ρόφημα με υπέροχη μοναδική γεύση, το οποίο καταναλώνεται εδώ και εκατοντάδες χρόνια. Παρασκευάζεται αναμιγνύοντας αλεσμένα αμύγδαλα με νερό και κάποιο γλυκαντικό.
|
|
06 Δεκ 14
Βιταμίνη C, η καλύτερη προστασία για το χειμώνα
|
Η βιταμίνη C, ή αλλιώς το ασκορβικό οξύ, είναι μια υδατοδιαλυτή βιταμίνη που δεν αποθηκεύεται στον οργανισμό και συνεπώς πρέπει να προσλαμβάνεται σε επαρκείς ποσότητες καθημερινά.
|
|
05 Δεκ 14
Τα μυστικά υγείας του ευκάλυπτου
|
Ο ευκάλυπτος είναι ένα φυτό που προέρχεται από την Αυστραλία, αλλά σήμερα καλλιεργείται σε όλο τον κόσμο, λόγω της χρήσης του σε πολλές εφαρμογές της σύγχρονης βοτανολογίας, κοσμετολογίας και φαρμακευτικής.
|
|
03 Δεκ 14
Οι ευεργετικές ιδιότητες της κανέλας
|
Γνωρίζατε ότι ένα κουταλάκι του γλυκού κανέλα διαθέτει την ίδια αντιοξειδωτική ικανότητα, όσο μισό φλιτζάνι βατόμουρα και ότι οι αντιμικροβιακές ιδιότητές της έχει αποδειχθεί ότι μπορούν να καταπολεμήσουν
|
|
03 Δεκ 14
Δεκατέσσερα (14) tips για να αποφύγετε την αβιταμίνωση
|
Φυσικά μην περιμένετε να σας πω ότι για να μην πάθετε αβιταμίνωση πρέπει να πάρετε βιταμίνες έτοιμες του εμπορίου. Ο καλύτερος τρόπος είναι ο φυσικός, δηλαδή μέσω της τροφής! Ο οργανισμός πρέπει να «ψάξει» να βρει τις βιταμίνες, όχι να του τις δώσουμε έτοιμες
|
|
23 Νοέ 14
Η ...<<παπάρα>> ασπίδα για την Καρδιά!
|
Ολόκληρος ο κόσμος αποθεώνει το ελαιόλαδο. Οχι μόνο για τη γεύση του, αλλά και για το πλήθος των ευεργετικών του ιδιοτήτων, όπως έχουν καταδείξει πάρα πολλές μελέτες.
|
|
βλέπετε 361 έως 375 από 898
|
|
|
|